Plaça Prudenci Bertrana i Miquel de Palol
Girona 2004
primer premi
coautors Estanislau Puig i Xerardo Estévez
10.029 m2

Es disposen en diagonal les plantes de l'estacionament
i per lo tant això permet la creació en superfície d'espais públics homogenis
i al mateix temps diferenciats.
L'organització de l'aparcament és senzilla: una secció tipus formada per dos
carrers i quatre fileres d'aparcaments.
El sistema d'accé es resol evitant les congestions de tràfic a les sortides.
S'aconsegueix establir una millor comunicació dels vianants en superfície.
L'organització en diagonal de dues àreas d'estacionament
genera en el sentido oposat dos espais vegetals.
Les dues diagonals trenquen l'excessiva linealitat de l'espai públic
i es produeixen quatre zones d'estar diferents en funció de l'assoleiament.